Αναλαμβάνουμε την συντήρηση των συσκευών σας άμεσα και υπεύθυνα.

Οι περισσότερες συσκευές, προκειμένου να συνεχίσουν να λειτουργούν σωστά και να παραταθεί ο χρόνος λειτουργίας του, χρειάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα μια σωστή συντήρηση-έλεγχο. Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα η συντήρηση συστήνεται από τον κατασκευαστή και στο ενημερωτικό φυλλάδιο που συνοδεύει τη συσκευή κατά την αγορά της αναφέρονται αναλυτικά οδηγίες.

Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά κάποιες ηλεκτρικές συσκευές που απαιτούν συντήρηση:

Πλυντήριο ρούχων:
Aνα τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ανοίγουμε το φίλτρο της αντλίας (*βλέπε οδηγίες κατασκευαστή) και να το καθαρίζουμε από τρίχες, χνούδια και διάφορα άλλα πράγματα που μαζεύει. Επίσης, θα πρέπει να καθαρίζουμε και το συρτάρι της σαπουνοθήκης και το λάστιχο της πόρτας στο εσωτερικό του, καθώς μαζεύει πολλά υπολείμματα απορρυπαντικών τα οποία με την πάροδο του χρόνου κάνουνε το πλυντήριο να μυρίζει άσχημα και να πιάνει έως και μούχλα. Καλό θα ήτανε μια φορά το εξάμηνο να κάνουμε μια πλύση με ειδικό καθαριστικό που θα προμηθευτούμε από εξειδικευμένα service.
Tips:1)μετά από κάθε πλύση αφήνουμε πάντα ανοιχτή την πόρτα και το συρτάρι της σαπουνοθήκης για να φεύγει η υγρασία της συσκευής! 2) μια φορά το μήνα βάζουμε την συσκευή χωρίς ρούχα και απορρυπαντικά να κάνει μια πλύση μόνη της στην πιο υψηλή θερμοκρασία 90 βαθμούς
Σκούπα ηλεκτρική:
Για την καλύτερη απορρόφηση της ηλεκτρικής σας σκούπας καθώς και για την παράταση της διάρκειας λειτουργίας του μοτέρ, θα πρέπει να αλλάζετε συχνότερα την σακούλα. Δεν θα πρέπει να την αφήνετε να γεμίσει τελείως,  γιατί έτσι ζορίζεται το μοτέρ. Επιπλέον, είναι πολύ σημαντικό να αλλάζονται και τα φίλτρα. Το φίλτρο που είναι μέσα στο θάλαμο πίσω από τη σακούλα θα πρέπει να αλλάζεται περίπου με κάθε πακέτο σακούλες(δηλαδή ύστερα απο 4-5 αλλαγές σακούλας). Το φίλτρο που βρίσκεται στο πίσω μέρος στον εξαερισμό της σακούλας θα πρέπει να αλλάζεται μια φορά το χρόνο.
Με αυτές τις οδηγίες πετυχαίνουμε τη σωστή λειτουργία της συσκευής, την καλύτερη απορροφητικότητα και το πιο βασικό, ένα καθαρό χώρο και ένα υγιές περιβάλλον.
Πρεσσοσίδερα:

Τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, απαιτείται καθαρισμός από άλατα και χνούδια που μαζεύει στο εσωτερικό του. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε την καλύτερη θερμότητα της πλάκας καθώς και την καλύτερη ποιότητα ατμού.

Εξουσιοδοτημένο Service

Γιατί εμάς;

  • 40 χρόνια εμπειρίας στην επισκευή ηλεκτρικών οικιακών συσκευών

  • επαγγελματισμός

  • τεχνική κατάρτιση

  • εστιάζουμε στον πελάτη

image
https://www.kouroutsalis.gr/wp-content/themes/blake/
https://www.kouroutsalis.gr//
#ed1c24
style1
paged
Loading posts...
/var/www/vhosts/379404550.linuxzone191.grserver.gr/kouroutsalis.gr/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.kouroutsalis.gr/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
on
off